Brelil Professional Technikai Tréning – Kisvárda (Norina Szépségsziget)

Colorianne Remove

Fekete színeltávolítás a Brelil Remove Color System használatával

A teljes vagy részleges hajmennyiség biztonságos és hatékony korrekciójára, amely helyreállítja a haj eredeti színét. A műpigmentek eltávolításával új fényt kap a haj. a haj puha, lágy és optimális állapotú lesz. A haj nem lesz tőle a természetes színénél világosabb. A haj mennyiségétől és minőségétől függően 4-10 alkalomra elegendő.

1. Teljes színkorrekció: száraz hajon alkalmazzuk. Keverjünk össze műanyag keverőtálban egyenlő arányú Remove Color System 1-et és Remove Color System 2-t. A keverés után azonnal vigyük fel a hajra. Fedjük le a kezelt hajat polieitlén sapkával és hagyjuk hatni 20 percig, közben ellenőrizve a haj minőségét és színét.

Ezután alaposan mossuk ki a hajat. Ha az eredmény nem megfelelő elsőre, akkor lehetőség van megismételni a folyamatot. Hajmosás után szárítsuk meg a hajat és ezután következhet a festés. Javaslat: Az eljárás használata után ajánlatos 2 árnyalattal világosabb hajfestéket alkalmazni.

2. Részleges színkorrekció: vigyük fel a terméket törölköző nedves hajra. Keverjünk össze 10 ml Remove Color System 1-et és 2-t és adjuk hozzá a 30 ml Biotraitement sampon. Használjunk gumikesztyűt. Az alkalmazott termékeket keverjük össze habosra és alkalmazzuk azokon a területeken, amelyeken világosítani szeretnénk. Miután elértük a megfelelő eredményt, újra samponos hajmosás.