Az 1973-ban létrejött vállalat megalakulásától kezdve professzionális hajápoló termékek előállításával, forgalmazásával, valamint ezek folyamatos fejlesztésével foglalkozik. A nagy múltú olasz cég központja a divat fővárosának is nevezett Milánó.

A folyamatos innovációnak, piackutatásoknak és széles, minden igényt kielégítő termékskálának köszönhetően ma már a világ több mint 40 országában van jelen.

Filozófiánk

Professzionalizmus, minőségi garancia és a vendég megelégedettsége.

Feladatunk

A termékeink a megfelelő helyen és módon kerüljenek felhasználásra, ezáltal elérjük a fő célt: amely minden fodrász álma, hogy a vendégnek gyönyörű és egészséges haja legyen.

Biztosítani a szalonok számára a maximális szakmai segítséget.

Amit kínálunk

Kiváló minőségű bőrgyógyászatilag tesztelt termékek.

Állandó bemutatók

Oktatás

Professzionális kiszolgálás

Ajánlás

Ress Károly vagyok, többszörös Magyar Mesterbajnok és nemzetközi szintű eredményekkel is büszkélkedhető fodrászmester.

Állandó zsűritagja vagyok a fodrász- világszövetségnek (OMC), és a Magyar fodrász és kozmetikai egyesület szakbizottságának elnökeként a versenyzők szakmai felkészítésében és ifjúsági továbbképzésben vállalok szerepet.

Szakmai pályafutásom során sokan és sokfelé hívtak, de elfoglaltságaim mellett nem adódott lehetőségem rá, hogy teljes odaadással vállaljak szerepet bárki mellett.

A közelmúlt hozta meg a változást, amikor egy szakmai program keretein belül találkoztam a Brelil Professional fiatal, dinamikus és lelkes csapatával, akik mindenféle kötelezettség nélkül kérték ki a véleményemet  a termékről.

A termékek kipróbálása és alkalmazása után döntöttem úgy, hogy egy kiváló anyag mellé állok és segítek a fodrászoknak helyesen dönteni abban, hogy a mai nehéz gazdasági helyzetben minőségi romlás nélkül tudjanak kedvező árú terméket választani, nyomasztó kötelezettségek vállalása nélkül.

Ress Károly
Magyar Mesterbajnok

 

Forgalmazott márkáink

 

brelil logo
brelil logo