Hogyan csökkentsük a hajhullást?

A hajszérum, valamint a különösen a hajhullásra kifejlesztett samponok és pakolások igazi gyógyír a hajhullásra. Jó, ha ezek mindig a kezed ügyében várják a használatot, különösen, ha hajkoronád hajlamos az elgyengülésre és a szálak elhullatására.

A hajhullásra sokan úgy gondolnak, mint egy öregséggel együtt járó jelenségre, ami idővel kikerülhetetlen. Igen ám, de ez csak az érem egyik oldala. Az ugyanis kétségtelen, hogy az életkor előrehaladtával mind nagyobb eséllyel bukkannak fel a kabáton, a pulcsin vagy a zuhanyozóban az elhagyott hajszálak, ám maga a jelenség mégsem kizárólag az idősödés egyik következménye.

Fiatal korban is bármikor bekövetkezhet, amit jobb megelőzni, mint baj idején kapkodni. Ha azt tapasztalod, hogy hajad mosás közben jobban hullik, akkor a külön a hajhullásra kifejlesztett sampon, pakolás és hajszérum alkalmazásával még idejekorán véget vethetsz a folyamatnak, megelőzve a kopasz foltok kialakulását.

Amennyiben hajkoronád nem egészséges, a mélyben dehidratált, a gyökerek gyulladtak stb. akkor függetlenül attól, hogy milyen évszám szerepel a személyi igazolványodban, a hajszálak elvállnak a hajas fejbőrtől. Vagyis a láthatatlanul meghúzódó gócot érdemes elcsípni és véget vetni a hiányállapotnak, amit a legjobban egy vitaminokban, zsírokban gazdag készítmény alkalmazásával tehetsz meg.

A hajszérum pontosan ilyen. Azon túl, hogy prémium kategóriás termék, az árával nem állítja teljesíthetetlen kihívás elé, lévén középkategóriás feltételekkel vásárolható meg. A megbízható olasz minőség titka az innovatív hozzáállás, amit cégünk képvisel és amihez hűen tartjuk magunkat a különböző, előállítási fázisokban. A hajszerkezet helyreállításával mérsékelhető a hajhullás, sőt, a baba hajszálak növekedése is serkenthető, aminek hála, már néhány hét leforgása alatt újult erővel ajándékozhatod meg hajhagymáid.

További bejegyzések

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Napfény & tenger: természetes orvosság…A nap, a jó idő, a hosszan tartó nyári napok és a tenger természetes antidepresszáns. Néhány nap a természetben töltve pozitív hatással van az ember kedély állapotára, az alvás minőségére, az energiájára, és még a stresszt is...

Hogyan válasszak hajpakolást?

Hogyan válasszak hajpakolást?

A hajbalzsam rendszeres alkalmazásával a fésülködés méregfoga egy az egyben kihúzható - hajszálak áldozatai és csomók nehézkes kigubancolása nélkül. A balzsamos, mint jelző, nagyon beszédes, általában lágyságot, könnyedséget fejez ki. A jelentés a hajápolás...

Hogyan használjuk a hajwaxot

Hogyan használjuk a hajwaxot

A hajwax tartást garantál a szerteszét álló hajszálaknak. Mégpedig nem is akármilyen tartást. Egyrészt a megingathatatlanság, ha innovatív termékpalettánk tagjai közül válogat, akkor megkérdőjelezhetetlen. Sem a szél, sem egyéb külső hatás nem tehet kárt a...