Hogyan használjuk a hajwaxot

A hajwax tartást garantál a szerteszét álló hajszálaknak. Mégpedig nem is akármilyen tartást. Egyrészt a megingathatatlanság, ha innovatív termékpalettánk tagjai közül válogat, akkor megkérdőjelezhetetlen. Sem a szél, sem egyéb külső hatás nem tehet kárt a frizurádban.

Természetesen a szakadó eső kivételt képez, akárcsak éppen egy fejre helyezhető búra. Másrészt, matt vagy fényes hatás érhető el a megfelelő termék kiválasztásával, tehát a látvány milyenségét is nagymértékben meghatározhatja. Kellhet ennél több a sikerhez? A készletünkben főszerephez jutó készítmények olasz, prémiumkategóriás, innovációkon alapuló termékek.

Hogy mit jelent az innovatív hozzáállás a gyakorlati életben? Azt, hogy a tőlünk beszerezhető hajwax előállításának minden mozzanata előre megtervezett, tudatosan kivitelezett, környezet- és egészségbarát, akárcsak a palackba vagy flakonba zárható végeredmény. Az ugyanis nem lehet vitás, hogy hajmeresztő terveid megvalósítása közben a hajszálaid nem sérülhetnek. Márpedig ezt a célt kizárólag olyan alternatíva alkalmazásával érheted el, amely tulajdonságaival maradéktalanul biztonságos közeget teremt a hajszobrászi feladatok elvégzéséhez.

A hajwax akár minden egyes nap a kezed ügyébe kerülhet. Alapvetően mellékes, hogy pasztáról, spray-ről, vagy folyadékról van szó, ami egységes a termékek esetében, az a prémium minőség. Ez pedig jól látható megbízhatóságot, stabil tartást jelent a hétköznapok rohanásában. A prémiumkategóriás hajwax nem teszi tapadóssá, ragacsossá a hajszálakat, a kezelése egyszerű, mindennek tetejében a beszerzése a középkategóriás áraknak köszönhetően semmiféle nehézséget nem jelenthet.

A Brelil Professional Hungary kínálatában több féle hajwax is fellelhető a pasztától – legyen az matt vagy fényes- egészen a spray-ig. Art creator Spray wax termékünk modellező wax, mely azok számára ideális, akik nem szeretik a wax-ot ujjaikkal felvinni a hajra- csak néhány fújás és kész. Minden hajtípushoz ideális, használata nagyon egyszerű és vékony szálú hajhoz is használható. Hosszan tartó, erős és rugalmas tartást biztosít. Hold&Shine Technológiával, kaktusz kivonatban gazdag formula, mely nem hagy nyomot, nem ragad és csillogást is ad a hajnak.

Art Creator Aqua Wax – fényesítő wax a vizes hatásért. Maximális tartást biztosít, miközben hidratálja és védi a hajat. UV védőréteget tartalmaz, így védi a hajat a napsugárzástól. Mivel a wax vizes alapú, pár órával a használat után, nedves kézzel újra aktiválhatjuk; így ismét formázhatóvá válik a haj. A láthatatlan hatásért használjuk nedves hajon, majd használjunk hajszárítót vagy hajvasalót.

Art Creator Glossy Pomádé, mely könnyed tartást biztosít a hajnak, miközben ultra fényes hatást kölcsönöz. Köszönhetően az új, kaktusz kivonatban és Hold&Shine Technológiában gazdag formulának, erősíti, hidratálja és védi a hajat anélkül, hogy elnehezíteni azt.

Art Creator Extra Matt paszta egy ultra modellező wax a matt és száraz hatásért. Ideális természetes és trendi hajformázáshoz. Láthatatlan hatás, közepes tartás jellemzi. Társaihoz hasonlóan ez is kaktusz kivonatban gazdag, egyedi Hold&Shine technológiával tartja helyén a tincseket.

Berry’s Extra matt paszta, mely kifejezetten az Urak számára lett kialakítva. Alkalmazható minden hajtípusra, férfias illata és könnyen kezelhetősége pedig igazi jolly jokerré teszi a férfiak számára.

További bejegyzések

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

A hajszérum, valamint a különösen a hajhullásra kifejlesztett samponok és pakolások igazi gyógyír a hajhullásra. Jó, ha ezek mindig a kezed ügyében várják a használatot, különösen, ha hajkoronád hajlamos az elgyengülésre és a szálak elhullatására. A hajhullásra sokan...

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Napfény & tenger: természetes orvosság…A nap, a jó idő, a hosszan tartó nyári napok és a tenger természetes antidepresszáns. Néhány nap a természetben töltve pozitív hatással van az ember kedély állapotára, az alvás minőségére, az energiájára, és még a stresszt is...

Hogyan válasszak hajpakolást?

Hogyan válasszak hajpakolást?

A hajbalzsam rendszeres alkalmazásával a fésülködés méregfoga egy az egyben kihúzható - hajszálak áldozatai és csomók nehézkes kigubancolása nélkül. A balzsamos, mint jelző, nagyon beszédes, általában lágyságot, könnyedséget fejez ki. A jelentés a hajápolás...