Hogyan ápoljuk a szőke hajkoronát?

A szőke haj csábítóan szexi és szuper nőies, mely mindig is vonzó – volt és az is marad – a tekinteteknek. Jobban kiemeli az arcot és annak vonásait, viszont a megfelelő termékekkel kell ápolni és táplálni, hogy elkerüljük annak kiszáradását, valamint a nem kívánt tónusok kialakulását. Éppen ezért fontos a speciálisan szőke hajra kifejlesztett termékek használata.

Használjunk olyan termékeket, melyek lila pigmentet tartalmaznak. Ezek semlegesítik, kioltják a nem kívánt sárga tónusokat, így hamvasítva és visszaállítva a kívánt színt. Ez nem csak az esztétika miatt fontos, hanem a haj megfelelő ragyogásának visszaállításában is fontos szerepet játszik. Ugyanígy igaz ez a szürke/ősz hajra is (legyen az akár természetes, szőkített vagy festett), melyek ápolása az előzőhez hasonlóan kivitelezhető.

A Brelil Silver Blonde termékcsalád, mely kizárólag a szőke (természetes és festett), valamint a szürke/ősz hajra specializálódott, kiemelve azok számtalan előnyét. Így például az árnyalatot élénkíti, valamint kiemeli a szőke, festett vagy világosított haj ragyogását. Ragyogó hatást kölcsönöz, valamint kioltja a sárga tónusokat és csökkenti azok kialakulását. Sárgulás elleni hatást fejt ki, mely semlegesíti a szőkítés esztétikailag nem kívánt hatásait. Gyengéden tisztít és intenzíven táplál, hangsúlyozva az árnyalatot, valamint puhává és selymessé téve a hajat.

A termékcsalád szőlő – és Bach virágkivonatban gazdag, így egyszerre fejti ki fizikai és mentális hatását. A szőlő kivonat gazdag polifenolokban, mely gátolja az oxidatív folyamatokat és védi a hajszín, míg a Bach virágkivonat stimuláló tulajdonságaival támogatja az elmét és a testet.

HAMVASÍTÓ SAMPON – Kiolt és semlegesít minden nem kívánt sárga tónust a szürke, ősz, fehér vagy szőke hajban. Kiemeli a szín természetes ragyogását harcolva a fakó, fénytelen hajjal szemben. Rendkívüli puhaságot és selymességet kölcsönöz a hajnak. Speciális, savas pH formulája és jellegzetes lila árnyalata gazdag Bach virág-, valamint szőlő kivonatban, mely kiemeli a természetes és festett szőke, szürke, ősz és melírozott haj tulajdonságait, miközben kioltja a sárga tónusokat.

HAMVASÍTÓ HAJPAKOLÁS – Színfokozó hajpakolás szőke és melírozott hajra, mely gazdag Bach virág-és szőlőkivonatban. Speciális formulája hamvas hatást nyújt, mely kiemeli a természetes és festett szőke, szürke, ősz és melírozott haj tulajdonságait. A hajat puhává és hidratáltá varázsolja, megkönnyítve annak fésülését és kezelést a hajtövektől a hajvégekig.

HAMVASÍTÓ SPRAY – Kiolt és semlegesít minden nem kívánt sárga tónust a szürke, ősz, fehér vagy szőke hajban. Kiemeli a szín természetes ragyogását harcolva a fakó, fénytelen hajjal szemben. Rendkívüli puhaságot és selymességet kölcsönöz a hajnak. Gazdag Bach virág-, valamint szőlő kivonatban, mely kiemeli a természetes és festett szőke, szürke, ősz és melírozott haj tulajdonságait, miközben kioltja a sárga tónusokat. A hajat puhává és hidratáltá varázsolja, megkönnyítve annak fésülését és kezelést a hajtövektől a hajvégekig.

További bejegyzések

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

A hajszérum, valamint a különösen a hajhullásra kifejlesztett samponok és pakolások igazi gyógyír a hajhullásra. Jó, ha ezek mindig a kezed ügyében várják a használatot, különösen, ha hajkoronád hajlamos az elgyengülésre és a szálak elhullatására. A hajhullásra sokan...

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Napfény & tenger: természetes orvosság…A nap, a jó idő, a hosszan tartó nyári napok és a tenger természetes antidepresszáns. Néhány nap a természetben töltve pozitív hatással van az ember kedély állapotára, az alvás minőségére, az energiájára, és még a stresszt is...

Hogyan válasszak hajpakolást?

Hogyan válasszak hajpakolást?

A hajbalzsam rendszeres alkalmazásával a fésülködés méregfoga egy az egyben kihúzható - hajszálak áldozatai és csomók nehézkes kigubancolása nélkül. A balzsamos, mint jelző, nagyon beszédes, általában lágyságot, könnyedséget fejez ki. A jelentés a hajápolás...