Hogyan használjuk a hajolajat?

A hajolaj legfontosabb jellemzője, hogy táplálja a hajszálakat és garantálja az eredményességet, amely rövid időn belül nemcsak érzékelhetővé, hanem láthatóvá is válik. Az olajos textúra elengedhetetlen ahhoz, hogy az anyagban koncentrálódó vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek megfelelő módon szívódjanak fel és hasznosuljanak. A hajolaj támogathatja a hajszálak hidratációját, és komplexen a hajkorona egészséges állapotának, egyensúlyi harmóniájának megteremtését vagy visszaállítását is. A leggyakoribb indok, amely a hajápolási fennakadások hátterében áll, az a dehidratáció.

A prémium, olasz, innovatív termékek nagyfokú minőséget testesítenek meg, hajra szabott módon. Mivel számtalan nehézséggel találhatja magát szembe a hajápolás során, ezért természetesen több készítmény közül válogathat. A Brelil Professional Hungary számos hajolajat forgalmaz, melyek megoldást nyújthatnak a hajvégek problémáira. Bio Beauty Hair BB Luxury 100 ml olajunk egy igazán kiemelkedő a sok közül, hisz ez az egyetlen olajunk, mely hajra, testre, arcra és bőrre is alkalmazható, hisz 10 féle olaj koncentrációjával táplálja a hajat és a bőrt.

A hajápolásban nagy nevet szerzett az argán kivonat, hisz tápláló tulajdonságai aranyat érnek a kozmetikában, valamint a hajkozmetikában is. Argán 50 ml olajunk kiváló kényes, igénybe vett hajkoronára. Erőt, extrém fényt és rugalmasságot ad a száraz, igénybe vett, élettelen hajnak anélkül, hogy zsírossá tenné.

Bio Beauty 60 ml Folyékony kristályolajunk lenmag kivonatú hajfény, amely segít megelőzni és kezelni a haj töredezettségét. Azonnali megoldást nyújt minden hajtípusra, ápolja a töredezett hajvégeket, és extrém csillogást biztosít. Nagy testvére, a Bio Beauty 125 ml Folyékony Kristályfény lenmag kivonatú hajfényező folyadék különösen vékony szálú, illetve ritkuló hajra alkalmas. Remek szer a töredezettség kezelésére anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

Akik kifejezetten a természetes megoldást részesítik előnyben, azoknak is tudunk hajolajat ajánlani, melyek péládul a Biotreatment Soft 50 olajunk (mely szilikon mentes formulájának köszönhetően gubancmentessé teszi a hajat, valamint puhává és fényessé varázsolja anélkül, hogy elnehezítené és lelapítaná), valamint a Bothea Szilikonmentes Folyékony Kristályfény 50 ml, mely Nichel tesztelt, SLES, DEA, SZILIKON, SZINEZÉK, PARABÉN, ÁSVÁNYI OLAJOKTÓL mentes hajvégápoló olaj buriti és kamélia olaj kivonattal. Szilikon mentes értékes elixír, mely a hajat rendkívül fénylővé és ragyogóvá teszi.

Numero Illuminating 75 ml olajunk fényes ápolást nyújt a ragyogó hajért. A hajat puhává, rugalmassá és rendkívül csillogóvá varázsolja, így megelőzi a töredezett hajvégek kialakulását, míg a Biotreatment Antipollution regeneráló olajunk öblítés nélküli kezelés, mely azonnali ragyogást eredményez. Speciális formulája minimalizálja a haj rostjain megtapadó szmog részecskéket. Az eredmény hidratált, védett és ragyogó haj.

A dehidratáció szerencsére kiválóan orvosolható a megfelelő hajolaj preferálásával. Ha hajad nagyon sérült, célszerű egész éjszakán át tartó kezelést végig csinálnod. Amennyiben növelni szeretnéd az eredmény sikerességét, napközben is alkalmazhatod az olajat száraz hajon. Amennyiben nem szeretnél ilyen tartós procedúrát, használd az olajat száraz hajon hajmosás előtt 30 perccel. Az idő leteltével a szokásos módon moss hajat.

Amennyiben egészséges hajkoronával rendelkezel, de sűrűn használsz hajszárítót, hajvasalót vagy Finnish termékeket (hajlakk, hajhab, etc), ami miatt esetleg elveszítheti ezt a jó állapotot, akkor használd az olajat száraz vagy nedves hajon fürdést követően. Ha biztosra akarsz menni, ezt a két lehetőséget még kombinálva is alkalmazhatod.

Azonban ha még továbbra is kicsit tartasz és idegennek tartod a hajolaj használatát, de mégis szeretnéd az ápoló tulajdonságait, tégy pár cseppet egyszerűen a hajpakolásba, majd jól keverd össze és ezt a keveréket vidd fel a hajhosszra. A siker garantált!

További bejegyzések

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

A hajszérum, valamint a különösen a hajhullásra kifejlesztett samponok és pakolások igazi gyógyír a hajhullásra. Jó, ha ezek mindig a kezed ügyében várják a használatot, különösen, ha hajkoronád hajlamos az elgyengülésre és a szálak elhullatására. A hajhullásra sokan...

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Napfény & tenger: természetes orvosság…A nap, a jó idő, a hosszan tartó nyári napok és a tenger természetes antidepresszáns. Néhány nap a természetben töltve pozitív hatással van az ember kedély állapotára, az alvás minőségére, az energiájára, és még a stresszt is...

Hogyan válasszak hajpakolást?

Hogyan válasszak hajpakolást?

A hajbalzsam rendszeres alkalmazásával a fésülködés méregfoga egy az egyben kihúzható - hajszálak áldozatai és csomók nehézkes kigubancolása nélkül. A balzsamos, mint jelző, nagyon beszédes, általában lágyságot, könnyedséget fejez ki. A jelentés a hajápolás...