Hogyan válasszunk hajszínezőt?

A hajápolás világában kétes hírrel rendelkeznek a hajszínezők, nem minden alapot nélkülözve. Tény és való, hogy egyes alternatívák nem kifejezetten tekinthetőek biztonságos szereknek, a kíméletességet pedig olykor hírből sem ismerik. Vagyis ezek azok a verziók, amiket az egészséged érdekében érdemes messziről elkerülni. Viszont arról szó sincs, hogy globálisan ki kellene zárnod az életedből a színezés gondolatát, hiszen minőségi alapanyagokkal, látványos és egyben egészségbarát végeredményt remekelhetsz. Erre képes az olasz innováció többek között.

A kínálatunkban főszerephez jutó hajszínezők egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy a legújabb kutatási eredmények, felfedezések során megállapított tudás felhasználásával készülnek. Ez azt jelenti, hogy a piacon egyedülálló módon, a folyamatos fejlődés, jobbá válás a cél. Cégünk ezt minden egyes készítményével hangsúlyozni kívánja, nem csoda tehát, hogy ezen termékek egytől egyig a prémium kategóriát erősítik a jelenlétükkel. Persze jogosan merülhet fel Benned a kérdés, hogy mi ennek a forradalmian újító mentalitásnak az ára?

A következő megdöbbentő fordulat ezen a területen mutatkozik meg, hiszen a magas minőséghez középkategóriás, azaz nagyon is pénztárcabarát árak társulnak. Ezek után nem vitás, hogy érdemes közelebbről is megismerned a hajszínezők szó szerint sokszínű világát, hogy általuk vadonatúj árnyalatokkal ajándékozhassa meg a mindennapjaid, és persze a hajkoronád, kockázatok, illetve egészségkárosító következmények, mellékhatások és negatívumok nélkül, a gazdaságosság, hatékonyság és elégedettséget generáló látványos eredményesség jegyében.

Hajszínezőinket két csoportra oszthatjuk, hisz vannak a direkt színező pigmentekkel ellátott, színező hajpakolásaink, melyek savas kémhatásuknak köszönhetően selymessé varázsolják hajkoronádat, mindezek mellett pedig gyönyörű színt is kölcsönöz. A szóban forgó termékünk a CC krém termékcsalád, melyet elegendő 5-15 perces hatóidővel használni, tartóssága pedig – a választott színtől függően – hetekig is tarthat.

Másik hajszínező csoportunk a fizikai színezők, melyek spray formában kerültek forgalomba és pár napos tartósságot biztosít. Ezen termékek tökéletesek olyan alkalmakra, amikor még nem tudunk eljutni fodrászunkhoz festetni, de már látható a lenövés. Színező termékeink a férfiak számra is tökéletes választás, hisz amennyiben zavarják őket az ősz vonások, ezeket a termékeket bátran és egyszerűen alkalmazhatják elfedésükre.

További bejegyzések

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

A hajszérum, valamint a különösen a hajhullásra kifejlesztett samponok és pakolások igazi gyógyír a hajhullásra. Jó, ha ezek mindig a kezed ügyében várják a használatot, különösen, ha hajkoronád hajlamos az elgyengülésre és a szálak elhullatására. A hajhullásra sokan...

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Napfény & tenger: természetes orvosság…A nap, a jó idő, a hosszan tartó nyári napok és a tenger természetes antidepresszáns. Néhány nap a természetben töltve pozitív hatással van az ember kedély állapotára, az alvás minőségére, az energiájára, és még a stresszt is...

Hogyan válasszak hajpakolást?

Hogyan válasszak hajpakolást?

A hajbalzsam rendszeres alkalmazásával a fésülködés méregfoga egy az egyben kihúzható - hajszálak áldozatai és csomók nehézkes kigubancolása nélkül. A balzsamos, mint jelző, nagyon beszédes, általában lágyságot, könnyedséget fejez ki. A jelentés a hajápolás...