Hogyan válasszunk sampont

Azok számára, akik nem rendelkeznek elég információval hajkoronájuk egészségéről, valamint típusáról, valószínűleg a minden hajtípusra alkalmazhatót tartják a legbiztonságosabb megoldásnak. Ha időről-időre azonban szeretnénk plusz kényeztetés magunknak, akkor mielőtt kiválasztjuk a sampont, fontoljuk meg, hogy valóban a megfelelő sampont tervezzük-e megvenni. Ez az, amire hajkoronánknak szüksége van?

Sok gyártó kínál különféle samponokat, de a Brelil olyanokat gyárt, amelyeknek hozzáadott értékük van. Olyan tulajdonságok szerint válasszunk sampont magunknak, amelyek a számunkra és hajunk számára a legfontosabbak. Egy zsíros, zsíros korpás fejbőrrel rendelkező személynek nem lesz megfelelő a száraz korpás fejbőrre való sampon, így a festett hajzuhataggal rendelkezőknek sem lesz kielégítő egy minden hajtípusra alkalmazható termék.

Szerencsére a Brelil több termékcsaládja is biztosít samponokat, melyek közül biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb sampont.A Biotreatment termékcsalád Bach virágterápiával igazi holisztikus jólétet kölcsönöz, nem csak a hajas fejbőrnek, hanem lelkünknek is, hisz a benne található virágok esszenciája a lelkünk és elménk számára is relaxációs élményt nyújt. Választékában megtalálható a (Biotreatment Pure) zsíros hajra, korpás hajra, érzékeny fejbőrre, a (Soft) gubancolódásra hajlamos, a (Repair) szerkezethelyreállításra, a (Colour) festett hajra, a (Volume) dúsításra, a (Liss) selymesítésre, a (Hydra) hidratálásra, a (Antipollution) regeneráló-tisztításra alkalmazható samponok.

Mindezek mellett célzott megoldást tud nyújtani Biotreatment hajhullás elleni (Antiloss), valamint Haircur Hairexpress hajnövekedést serkentő samponunk.

A Numero termékcsalád is növényi kivonatokkal ápolja a hajkoronát, így választékában megtalálható a zabos (Oat – szerkezethelyreállító), sheavajas (Carite – tápláló), értékes olajakat tartalmazó (Illuminating – fényesítő), avokádó olajas (Smoothing – selymesítő), acai bogyós (Volume – dúsító), gránátalma kivonatos (Color – színvédő), olíva olajos (Anti-fríz) samponok.

A sampon minőségét elsősorban a felhasznált anyagok minősége és az alkalmazott technológia határozza meg. Termékeink kiváló minőségű, bőrgyógyászatilag tesztelt, CPNP európai uniós számmal rendelkező termékek. A folyamatos innovációnak, piackutatásnak és a széles, minden igényt kielégítő termékskálának köszönhetően tudunk felelősségteljesen minőséget és valós megoldást nyújtani termékeink felhasználóinak.

További bejegyzések

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

Hogyan csökkentsük a hajhullást?

A hajszérum, valamint a különösen a hajhullásra kifejlesztett samponok és pakolások igazi gyógyír a hajhullásra. Jó, ha ezek mindig a kezed ügyében várják a használatot, különösen, ha hajkoronád hajlamos az elgyengülésre és a szálak elhullatására. A hajhullásra sokan...

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Hogyan védjük nyáron hajkoronánkat?

Napfény & tenger: természetes orvosság…A nap, a jó idő, a hosszan tartó nyári napok és a tenger természetes antidepresszáns. Néhány nap a természetben töltve pozitív hatással van az ember kedély állapotára, az alvás minőségére, az energiájára, és még a stresszt is...

Hogyan válasszak hajpakolást?

Hogyan válasszak hajpakolást?

A hajbalzsam rendszeres alkalmazásával a fésülködés méregfoga egy az egyben kihúzható - hajszálak áldozatai és csomók nehézkes kigubancolása nélkül. A balzsamos, mint jelző, nagyon beszédes, általában lágyságot, könnyedséget fejez ki. A jelentés a hajápolás...